Video Vezi aici care sunt străzile şi zonele inundate din Bucureşti

Numărul străzilor inundate în Capitală a ajuns, joi, în jurul orei 11.00, la 22, traficul fiind îngreunat din acest motiv.

152 afișări

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Rutiere Bucureşti, există 22 de străzi în Capitală afectate de acumulările de apă în urma topirii zăpezii şi a ploilor.

Zonele inundate sunt:

- strada Corneliu Coposu

- Sfânta Vineri

- Bulevardul Aviatorilor

- Pescăruş

- strada Dimitrie Cantemir

- Mărăşeşti

- Făinari

- Calea Moşilor

- Lănăriei

- Piaţa George Coşbuc

- Piaţa Unirii

- Bulevardul Obregia

- Niţu Vasile

- Bulevardul Alexandriei (în zona penitenciarului)

- Şoseaua Colentina

- Doamna Ghica

- Barbu Văcărescu

- Lacul Tei

- Pod Operă

- Pod Eroilor

- Bulevardul Aviatorilot

- Aleea Modrogan

- Pod Băneasa (în zona Peco)

- Piaţa Mihail Kogălniceanu

- Bulevardul Eroilor

- Eroilor Sanitari

- Splaiul Independenţei nr.2

- Calea Dudeşti

- Poşta Vitan

- strada Dristor

- Camil Ressu

- Liviu Rebreanu

- Bulevardul Iuliu Maniu

- Dreptăţii

- Bulevardul Dacia

- Piaţa Romană

Brigada de Poliţie Rutieră a suplimentat numărul agenţilor de poliţie din teren, aproximativ 100 de oameni fiind mobilizaţi pentru gestionarea situaţiei.

Într-o sală de operaţii de la Spitalul "Sfânta Maria" din Capitală, care nu a fost niciodată folosită, s-a infiltrat o cantitate mică de apă, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul unităţii sanitare, Narcis Copcă.

În acea sală nu s-au efectuat niciodată operaţii, pentru că deasupra ei au loc lucrări de mansardare, a precizat Copcă.

Apa Nova intervine în 30 de puncte ale Capitalei pentru curăţarea gurilor de canal şi evacuarea apei

Lucrătorii Apa Nova sunt pe teren în peste 30 de puncte ale Capitalei, cu aproximativ 40 de utilaje şi pompe mobile, pentru curăţarea gurilor de scurgere şi evacuarea apei de pe străzi, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al companiei, Epsică Chiru.

Mai multe tramvaie au fost blocate, joi dimineaţă, pe Bulevardul Barbu Văcărescu, după inundarea liniilor, iar autobuzele 226 şi 139 au fost deviate pe alte trasee, după ce pe străzile Mărgeanului şi Buzoieni au fost paracte neregulamentar maşini, împiedicând traficul, a declarat directorul RATB, Gheorghe Aron.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici