Vezi aici ce joburi se caută în străinătate în 2010

Ofertele în construcţii şi îngrijire bătrâni/copii sunt pe cale de dispariţie, dar au crescut cele din domenii conexe turismului, vase de croazieră, domeniul medical şi artistic, informează cotidianul Gândul.

30 afișări
Imaginea articolului Vezi aici ce joburi se caută în străinătate în 2010

Vezi aici ce joburi se caută în străinătate în 2010 (Imagine:Cristi Preda/Mediafax Foto)

Cererile pentru un loc de muncă în străinătate s-au triplat în ultima lună, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, se arată într-o statistică a www.tjobs.ro, portal care reuneşte peste 400 de companii care recrutează români pentru un job în străinătate. Aceleaşi statistici arată că, anul acesta, au plecat să muncească în străinătate peste 250.000 de români, dintre care aproape un sfert au fost angajaţi în domenii conexe turismului, cum ar fi restaurante, hoteluri şi vase de croazieră, unde au câştigat în medie 1.250 euro lunar.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici