Vezi care sunt spitalele propuse pentru reprofilare şi comasare

Ministerul Sănătăţii a început procesul de reorganizare a sistemului spitalicesc. Potrivit unui proiect al Ministerului sănătăţii, din cele 435 de unităţi sanitare cu paturi care există în prezent atât în reţeaua proprie, cât şi în administrarea autorităţilor locale, 182 unităţi sunt propuse să rămână fără personalitate juridică şi să se reorganizeze în secţii exteriore.

99 afișări
Imaginea articolului Vezi care sunt spitalele propuse pentru reprofilare şi comasare

Vezi aici spitalele propuse pentru reprofilare şi comasare (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Dintre cele 182 de spitale, 111 unităţi sanitare vor fi comasate, iar restul de 71 sunt unităţi care se vor reprofila în cămine pentru persoane vârstnice sau centre de permanenţă.

LISTA SPITALELOR PROPUSE PENTRU REPROFILARE ÎN CĂMINE DE BĂTRÂNI

LISTA SPITALELOR PROPUSE PENTRU COMASARE

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici