Vezi imagini cu stadiul lucrărilor de pe tronsonul Târgu Mureş – Ungheni, parte din A3

  • Contractul pentru tronsonul Târgu Mureş – Ungheni are o valoare de 192 de milioane de lei
  • Lucrările au un termen de execuţie de un an şi şase luni
  • Firma Strabag a preluat lucrările în mai anul acesta
3424 afișări
Imaginea articolului Vezi imagini cu stadiul lucrărilor de pe tronsonul Târgu Mureş – Ungheni, parte din A3

Vezi imagini cu stadiul lucrărilor de pe tronsonul Târgu Mureş – Ungheni, parte din A3

Asociaţia Pro Infrastructura îţi arată imaginile primelor lucrări de pe tronsonul Târgu Mureş-Ungheni, parte din Autostrada A3 Transilvania. Dacă lucrările vor fi terminate la timp, vei putea circula pe autostrada la finalul lui 2021.

„După două rezilieri la activ, proiectul de 4,5 km de autostradă şi 4,7 km de drum de legătură cu 4 benzi de circulaţie a fost recontractat către constructorul Strabag. În această primă etapă se realizează operaţiuni de decopertare a stratului vegetal, stabilizare a terenului, umpluturi de pământ, drumuri de şantier, dar şi coloanele forate din fier beton pentru fundarea structurilor”, au scris cei de la Pro Infrastructura pe Facebook.

Lucrările care au început în luna mai anul acesta şi au termen de execuţie de un an şi 6 luni.

„Ne dorim ca acest proiect să avanseze într-un ritm alert, fără blocaje birocratice”, au mai spus cei de la Pro Infrastructura.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici