Vicepreşedinte al Federaţiei Române de Karate Tradiţional, mort la volan

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional, Paul Pintilie, a murit în timp ce afla la volanul maşinii sale, pe o stradă din Piatra Neamţ. Paramedicii SMURD nu au reuşit să îl resusciteze pe bărbatul de 57 de ani, care era şi consilier local în CL Piatra Neamţ.

4219 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedinte al Federaţiei Române de Karate Tradiţional, mort la volan

Vicepreşedinte al Federaţiei Române de Karate Tradiţional, mort la volan

Karate Tradiţional, avea antrenament cu elevii săi, la Sala Ceahlău, vineri seara, însă i s-a făcut rău în timp ce era la volan.

Un echipaj SMURD care a intervenit pentru salvarea bărbatului, care este şi consilier local în Consiliul Local Piatra Neamţ, din partea PNL. Paramedicii au încercat să îl resusciteze, însă manevrele nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Necropsia va stabili cauza morţii sportivului. Primele indicii arată că acesta ar fi suferit un infarct.

Pe pagina de Facebook a lui Paul Pintilie au fost postate zeci de mesaje de condoleanţe. De asemenea, şi Federaţia Română de Karate Tradiţional a postat un mesaj pentru „sensei”: „A plecat dintre noi spre o lume mai bună, Sensei Paul Pintilie. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Oss, Sensei!”, au scris reprezentanţii Federaţiei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici