Viceprimarul Capitalei spune că protocolul de semnalizare a fost respectat în cazul maşinilor căzute în şanţ / Amenda primită de companie de la poliţie

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, luni,că în cazul celor două maşini căzute într-un şanţ, parte a lucrărilor RADET, a fost respectat protocolul de semnalizare. Bădulescu a afirmat că vor avea loc discuţii despre pretenţiilor celor doi şoferi implicaţi în accidentul de duminică.

1268 afișări
Imaginea articolului Viceprimarul Capitalei spune că protocolul de semnalizare a fost respectat în cazul maşinilor căzute în şanţ / Amenda primită de companie de la poliţie

Bădulescu, despre maşinile căzute în şanţ: Protocolul de semnalizare a fost respectat

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, luni, la Antena 3, că un grup de petrecăreţi ar fi îndepărtat o parte din semnalizare, pe Aleea Compozitorilor şi astfel s-a produs accidentul.

„Vreau să vă spun că în jurul orelor 04.00 0s-au terminat cercetările la faţă locului la acel incident, ora la care au fost şi cele două autoturisme dislocate şi duse într-un garaj. Concluzia preliminară la care s-a ajuns, se pare că un grup de petrecăreţi, din ceea ce au declarat martorii de la faţa locului, ar fi îndepărtat o parte din semnalistică, pentru că trebuie subliniat faptul că restul a fost la loc şi în momentul impactului, motiv pentru care şoferul care ulterior a venit la faţă locului ne-a spus că nu a văzut semnele de circulaţie”, a spus Bădulescu.

Întrebat dacă semnele de circulaţie erau marcate corespunzător, viceprimarul Capitalei a spus că acest lucru este exclus şi că protocolul de semnalizare a fost respectat.

„Protocolul de semnalizare a fost respectat. Cercetarea la faţă locului a indicat prezenţa fizică a indicatoarelor, acestea au fost găsite în interiorul gropii din carosabil. Lucru care este evident este că aceste au ajuns acolo că urmare a impactului între autoturism şi semnele care marcau groapă respectivă”, a mai sous Bădulescu.

Potrivit acestuia, în prezent este aşteptată finalizarea cercetării poliţiştilor, iar cei doi şoferi sunt aşteptaţi la sediul Primăriei pentru a încheia o înţelegere amiabilă în privinţa despăgubirilor.

„Cele două victime ale accidentului, cele două vehicule, urmează proprietarii acestora să se deplaseze la sediul nostru pentru încheierea amiabilă de despăgubirilor (...). Ce trebuie să reţinem din acest incident este faptul că nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vom începe o discuţie în acest sens (de despăgubire a celor doi şoferi implicaţi în accident – n.r.), în care vom încerca să ajungem la un numitor comun asupra pretenţiilor pe care aceştia le pot avea în raport cu situaţia care va fi expusă în primul rând de organele de urmărire penală”, a mai spus Aurelian Bădulescu.

Duminică seară, în jurul orei 21.30, două maşini care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bulevardul 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au cazut într-un şanţ săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare RADET, anunţă Brigada Rutieră.

Unul dintre şoferi a fost rănit uşor.

Alexandru Burghiu, şeful Termoenergetica (societate care preia activitatea RADET) a declarat, pentru MEDIAFAX, că doi indivizi, care au ieşit iniţial dintr-un bar, ar fi aruncat cele 9 semnalizatoare în groapa în care au căzut cele două maşini.

Amendă de peste 3.000 de lei pentru RADET după accidentul cu două maşini

Poliţiştii au aplicat, luni, o amendă în valoare de 3.045 de lei, după accidentul cu cele două maşini care au căzut în şanţ, parte a lucrărilor RADET, pentru că acordul pentru restricţii rutiere era expirat.

Potrivit Brigăzii Rutiere, după accidentul care a avut loc pe Aleea Compozitorilor, a fost aplicată o amendă în valoare de 3.045 de lei pentru RADET, deoarece s-au creat restricţii având acordul expirat din data de 20 noiembrie.

„În urma verificărilor efectuate, a fost întocmit proces verbal de aplicare a sancţiunii contravenţionale în valoare de 3045 lei pentru crearea de restricţii în partea carosabilă pe Aleea Compozitorilor, având acordul Brigăzii Rutiere din data de 20.11.2019 expirat (valabil 48 de ore)”, a transmis, luni, Brigada Rutieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bădulescu,
şanţ,
radet

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici