Viceprimarul din Cluj-Napoca Radu Moisin, audiat ca martor la DNA Cluj

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca Radu Moisin (PDL) a fost audiat luni la DNA Cluj, el afirmând că a dat declaraţii în calitate de martor, fără a preciza însă despre ce dosar este vorba, însă surse judiciare spun că Moisin a fost audiat în legătură cu licitaţia privind salubrizarea oraşului.

318 afișări
Imaginea articolului Viceprimarul din Cluj-Napoca Radu Moisin, audiat ca martor la DNA Cluj

Radu Moisin (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Viceprimarul din Cluj-Napoca Radu Moisin a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că a fost audiat la DNA Cluj, în calitate de martor, fără să ofere alte detalii.

"Am fost audiat la DNA Cluj în calitate de martor. Nu pot să dau alte amănunte", a spus Moisin.

Surse judiciare susţin că Moisin a dat declaraţii în legătură cu licitaţia privind salubrizarea în municipiu, câştigată de Brantner Vereş şi Rosal, în condiţiile în care viceprimarul Moisin a fost preşedintele comisiei de licitaţie.

Luni, la DNA Cluj au fost audiaţi mai mulţi reprezentanţi ai autorităţilor locale.


Directorul Regiei Autonome de Transport Urban Călători (RATUC) din Cluj-Napoca, Liviu Neag, s-a prezentat şi el la sediul DNA Cluj. El a ajuns la DNA Cluj înainte de ora 17.00, fiind însoţit de o femeie, şi nu a făcut declaraţii.

Neag a plecat de la sediul DNA Cluj după aproximativ două ore şi jumătate, fiind preluat de o maşină din curtea instituţiei, astfel că nu a făcut declaraţii jurnaliştilor.

Numele lui Liviu Neag apare în dosarul primarului Sorin Apostu, legat de asigurarea parcului auto al RATUC de către firma de asigurări a Aspaziei Droniuc.

Surse judiciare afirmau că şi celălalt viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, Radu Moisin (PDL), urma să fie audiat, alături de mai mulţi consilieri locali, în legătură cu unele contracte de salubritate încheiate de Primărie.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici