Victor Costache a rămas la Ministerul Sănătăţii. Funcţia pe care a primit-o după ce şi-a dat demisia

  • Fostul ministru al Sănătăţii, Victor Costache, este consilier onorific al actualului şef de la Sănătate, Nelu Tătaru
  • Informaţia apare pe site-ul oficial al Ministerului Sănătăţii, acolo unde este prezentată lista membrilor cabinetului Tătaru
  • Costache şi-a dat demisia în data de 26 martie
4424 afișări
Imaginea articolului Victor Costache a rămas la Ministerul Sănătăţii. Funcţia pe care a primit-o după ce şi-a dat demisia

Victor Costache a rămâs la Ministerul Sănătăţii

Victor Costache a fost numit consilier al lui Nelu Tătaru în data de 31 martie, la cinci zile după ce şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii, în plină criză provocată de epidemia de COVID-19.

Alături de Costache, din cabinetul Tătaru mai fac parte şi Rodica Prioteasa, Ovidiu-Costică Chirilă, Lucian Timofticiuc, Ştefan Alexandru Coman, Ionela-Alexandra Creţu, Mihaela Valentina Guta şi Ioana Bianca Truchină.

Victor Costache şi-a dat demisia în data de 26 martie. Ludovic Orban a menţionat la acea vreme că Victor Costache a demisionat din motive personale, dar şi profesionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici