Victor Costache neagă că ar oferi consultaţii la clinica sa privată, în zilele de miercuri. „Noi operăm în weekend”

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a declarat, luni, că informaţia potrivit căreia el oferă consultaţii în fiecare zi de miercuri la clinica privată din Sibiu este incorectă, precizând că el operează doar în weekend.

1168 afișări
Imaginea articolului Victor Costache neagă că ar oferi consultaţii la clinica sa privată, în zilele de miercuri. „Noi operăm în weekend”

Victor Costache neagă că ar oferi consultaţii la clinica sa privată, în zilele de miercuri. „Noi operăm în weekend”

Precizarea vine în contextul în care pe pagina web a clinicii private apare informaţia că Victor Costache oferă consultaţii în fiecare miercuri, de la ora 18.00.

„Am explicat foarte clar. Noi operăm în weekend, nu ştiu ce scrie pe site (pagina web a clinicii - n.red.)”, a spus ministrul Sănătăţii.

Săptămâna trecută, presa a relatat că Victor Costache operează, în paralel cu activitatea de la minister, la o clinică privată din Sibiu. Costache a precizat că a formulat o întrebare al Agenţia Naţională de Integritate pentru a vedea dacă are voie să practice meseria de medic în paralel cu cea de demnitar la Ministerul Sănătăţii şi a primit acceptul inspectorilor de integritate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici