Victor Piţurcă scapă de controlul judiciar

Fostul antrenor al echipei naţionale de fotbal a României, Victor Piţurcă, a scăpat de măsura controlului judiciar, potrivit deciziei de miercuri a Tribunalului Bucureşti.

740 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă scapă de controlul judiciar

Victor Piţurcă scapă de controlul judiciar

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, miercuri, să admită cererea fostului antrenor al naţionalei de fotbal şi să revoce măsura controlului judiciar pentru Victor Piţurcă, în dosarul privind afacerea cu măşti pentru MApN din pandemie.

Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă.

Victor Piţurcă a fost reţinut, în 30 ianuarie, pentru 24 de ore în dosarul privind achiziţionarea de măşti pentru Ministerul Apărării Naţionale. Ulterior, el a fost eliberat şi plasat sub control judiciar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici