Victor Ponta a aprins luminile de sărbători din Târgu Jiu

Premierul Victor Ponta a aprins, sâmbătă seară, luminile de sărbători din municipiul Târgu Jiu, evenimentul fiind decalat cu aproximativ un sfert de oră întrucât, la câteva sute de metri distanţă, liderul PPDD, Dan Diaconescu, organiza un spectacol care includea focuri de artificii.

554 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta a aprins luminile de sărbători din Târgu Jiu

Victor Ponta a aprins luminile de sărbători din Târgu Jiu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Liderul PSD, Victor Ponta, a venit, sâmbătă seară, la Târgu Jiu, alături de soţia sa Daciana.

Cei doi s-au plimbat prin centrul municipiului, însoţiţi de lideri ai PSD Gorj, dar şi de primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru.

În centrul oraşului au venit mii de persoane care au urmărit un spectacol de muzică populară susţinut de artişti ai Ansamblului "Doina Gorjului".

Ulterior, pe scenă a urcat Victor Ponta, alături de Florin Cârciumaru, liderul PSD urându-le gorjenilor: "La mulţi ani!", după care a aprins luminile de sărbători.

Spectacolul din centrul oraşului a continuat apoi cu un concert susţinut de Ştefan Bănică Jr.

În anii trecuţi, luminile de sărbători erau aprinse de primarul Florin Cârciumaru, anul acesta premierul participând pentru prima dată la acest eveniment.

Victor Ponta candidează pentru al treilea mandat de deputat în Colegiul 6 Târgu Jiu, principalul său contracandidat fiind liderul PPDD, Dan Diaconescu.

Şi Dan Diaconescu a organizat, sâmbătă, pe insuliţa de pe râul Jiu, situată la câteva sute de metri distanţă de centrul oraşului, un spectacol electoral, care s-a încheiat în jurul orei 18.00 cu un foc de artificii, ora fiind cea la care, în anii trecuţi, erau aprinse instalaţiile ornamentale.

Din cauza cauza focurilor de artificii, aprinderea luminilor de sărbători a fost decalată cu aproximativ un sfert de oră faţă de programul stabilit iniţial.

La spectacolul liderului PPDD au venit mii de persoane, fără să fie înregistrate incidente între susţinătorii celor doi candidaţi.

Victor Ponta va rămâne şi duminică la Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici