Victor Ponta l-a ironizat pe Klaus Iohannis la Masa Tăcerii din Târgu Jiu. Iată cum s-a filmat fostul premier - VIDEO

Victor Ponta i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis, după ce acesta s-a aşezat şi s-a fotografiat pe un scaun de la Masa Tăcerii din Târgu Jiu, lucru interzis în acel oraş.

6064 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta l-a ironizat pe Klaus Iohannis la Masa Tăcerii din Târgu Jiu. Iată cum s-a filmat fostul premier - VIDEO

Victor Ponta l-a ironizat pe Klaus Iohannis la Masa Tăcerii din Târgu Jiu. Iată cum s-a filmat fostul premier - VIDEO

”Domnule preşedinte Iohannis, mă aflu la cea mai nouă atracţie turistică din Târgu-Jiu, scaunul pe care dumneavoastră aţi stat. Vreau să vă rog să învăţaţi, să înţelegeţi, că pe Masa Tăceri nu se mănâncă nici măcar salam săsesc, Poarta Sărutului nu se închide şi că pe Coloana Infinită nu se atârnă rufe la uscat. Dacă o să învăţaţi mai mult despre România, sunt convins că o să ne respectaţi mai mult. În calitate de cetăţean şi deputat de Gorj, vă mulţumesc pentru reclama pe care ne-aţi făcut-o. Aş vrea să ne respectaţi mai mult!”, a ţinut să-i transmită Victor Ponta lui Klaus Iohannis, într-un videoclip ce a devenit viral pe internet.

Fostul premier, Victor Ponta, a ţinut în mână pe parcursul filmărilor o bucată de salam săsesc, dar şi un ştergar oltenesc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici