Victor Socaciu are COVID-19 şi este internat la Spitalul Monza din Capitală

  • Cantautorul Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, este internat la Spitalul Monza, din Capitală, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.
  • Prietenul său, Ducu Bertzi, a declarat pentru MEDIAFAX că starea lui este acum stabilă.
1498 afișări
Imaginea articolului Victor Socaciu are COVID-19 şi este internat la Spitalul Monza din Capitală

Victor Socaciu are COVID-19 şi este internat la Spitalul Monza din Capitală

Folkistul Victor Socaciu s-a simţit rău şi a mers la spital la sfârşitul săptămânii trecute, iar testul pentru COVID-19 a ieşit pozitiv.

Internat la Spitalul Monza, din Capitală, starea lui s-a ameliorat şi este, în prezent, stabilă, potrivti informaţiilor primite din partea prietenului său de scenă, Ducu Bertzi.

„Starea lui este stabilă acum. Mă rog să treacă cu bine peste acest moment greu! I-am transmis să aibă încredere în medici, răbdare, şi totul va fi bine”, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, cantautorul Ducu Bertzi.

Cu o săptămână înainte, Victor Socaciu a participat la Festivalul „Om Bun”, pe care îl organizează, unde, din cauza pandemiei în sală au fost doar 20 – 30 de persoane.

Victor Socaciu este născut la Braşov, este cunoscut pentru muzica folk, a fost realizator tv, fost parlamentar şi fost diplomat. A debutat în lumea artistică în timpul şcolii, în trupa Zodiac.

În 1974 a debutat la Cenaclul Flacăra, la Teatrul Naţional, iar un an mai târziu are debutul la radio, pentru ca în 1976 să debuteze în televiziune.

În 2008 a fost ales deputat din partea PSD, iar în 2014 a fost numit consul general al României la Montreal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici