Videanu: Dacă USL face numărare paralelă o face ilegal. Cerem Parchetului General să se autosesizeze

Coordonatorul campaniei electorale ARD Adriean Videanu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că solicită Parchetului General să se autosesizeze dacă USL face numărătoare paralelă în timpul desfăşurării procesului de votare, arătând că acest lucru este ilegal.

840 afișări
Imaginea articolului Videanu: Dacă USL face numărare paralelă o face ilegal. Cerem Parchetului General să se autosesizeze

Adriean Videanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Videanu a precizat că ARD face un exit-poll cu instituţii specializate şi, conform datelor pe care le are, prezenţa la vot la ora 10.00 în cadrul ALEGERILOR PARLAMENTARE era de 4,5%, "foarte apropiată de 4,52% de cât a dat BEC".

"Conform exit-poll-ului şi aş vrea să fac această corecţie a numărării paralele, dacă USL face numărare paralelă o face ilegal, pentru că înseamnă că ei contactează reprezentanţi în secţiile de vot sau preşedinţii secţiilor de vot, motiv pentru care solicităm Parchetului General să se autosesizeze pentru că, dacă în timpul desfăşurării procesului de votare se face numărare paralelă, ea este ilegală. Ceea ce noi facem este un exit-poll cu instituţiile specializate şi, conform datelor pe care noi le avem, prezenţa este de 4,5% la ora 10.00, foarte apropiat de 4,52% cât a dat BEC ca prezenţă la vot la ora 10.00. Să nu îmi cereţi procentele, că nu vi le dau, doar atât vă pot spune: e de bine!", a precizat Videanu, într-o conferinţă de presă.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici