Videanu: Gândim soluţii ca în această perioadă să îi ajutăm pe cei vulnerabili la preţul gazelor

Autorităţile caută soluţii ca în această perioadă să ajute categoriile sociale vulnerabile la plata facturilor la gazele naturale, a declarat, marţi, ministrul Economiei, Adriean Videanu.

23 afișări
Imaginea articolului Videanu: Gândim soluţii ca în această perioadă să îi ajutăm pe cei vulnerabili la preţul gazelor

Videanu: Gândim soluţii ca în această perioadă să îi ajutăm pe cei vulnerabili la preţul gazelor (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Gândim soluţii ca în această perioadă să putem ajuta pe cât mai mulţi (la plata facturilor la gaze - n.r.) în special pe cei cu venituri mici", a afirmat Videanu, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor.

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei nu decis încă dacă va majora sau nu preţul gazelor pentru populaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici