Video VIDEO 17 persoane, dintre care 5 copii au fost evacuate în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament în Slatina

17 persoane, dintre care 5 copii, au fost evacuate, miercuri, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament din Slatina.

128 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii au intervenit, în municipiul Slatina, pe strada Tunari, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament, situat la parterul unui bloc de locuinţe.

În sprijinul pompierilor au intervenit şi două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.

La sosirea primelor echipaje, apartamentul ardea generalizat, cu flacără deschisă şi degajări mari de fum.

Proprietara imobilului, cunoscută cu probleme psihice, a fost preluată de un echipaj SAJ, conştientă, fără urme vizibile de traumă şi transportată la UPU Slatina.

Din cauza fumului degajat pe casa scării, cinci copii şi 12 adulţi au fost evacuaţi din apartamente.

În urma incendiului, apartamentul şi bunurile din acesta au ars în totalitate.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost a lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată.

Locatarii s-au întors apoi în case.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici