VIDEO Alerta cu bombă la un mall din Galaţi a fost una falsă. Toate persoanele au fost evacuate

Alerta cu bombă de sâmbătă, de la mall-ul din Galaţi, a fost una falsă, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificarea persoanei care a sunat la Numărul Unic de Urgenţă 112, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2373 afișări
Imaginea articolului VIDEO Alerta cu bombă la un mall din Galaţi a fost una falsă. Toate persoanele au fost evacuate

Alertă cu bombă la un mall din Galaţi. Toate persoanele au fost evacuate

UPDATE 20:00 Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Galaţi, Andreea Rogojină, cercetarea poliţiştilor la faţa locului s-a finalizat, fără să fie identificată vreo bombă, în prezent efectuându-se cercetări pentru identificarea persoanei care a sunat la Numărul Unic de Urgenţă 112.

„Cercetarea în incinta mall-ului s-a finalizat. Alarma cu bombă a fost falsă. Se efectuează cercetări pentru identificarea persoanei care a efectuat apelul la 112”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, activitatea magazinelor din incinta mall-ului s-a reluat.

Alerta a fost dată în jurul orei 17.00, la numărul unic de urgenţă 112. O persoană a anunţat că în centrul comercial Shopping City ar fi fost plasată o bombă. Imediat, persoanele aflate în mall au fost evacuate, fără a exista incidente.

"Au fost evacuaţi oamenii. S-au deplasat la faţa locului poliţişti şi reprezentanţi ai autorităţilor competente. Toate persoanele din incinta mall-ului au fost evacuate cu operativitate. În acest moment se face cercetare la faţa locului. Acestea sunt singurele informaţii pe care le deţin la acest moment”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

Poliţiştii au stabilit un perimetru de securitate şi fac cercetări la ora transmiterii acestei ştiri.

Sursă video: Stana Valentin Ciprian 

Sursă video: Stana Valentin Ciprian 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici