VIDEO Armata Română cucereşte platforma TikTok. Clipul care a ajuns viral

Într-un clip pe TikTok, militarii Armatei Române îi îndeamnă pe oameni să se spele pe mâini. În numai două zile clipul militarilor români a devenit viral cu peste 400.000 de vizualizări şi sute de comentarii.

6108 afișări
Imaginea articolului VIDEO Armata Română cucereşte platforma TikTok. Clipul care a ajuns viral

Armata Română cucereşte platforma TikTok. Clipul care a ajuns viral

Militarii Armatei Române au creat un clip pentru TikTok în care îi îndeamnă pe oameni să se spele pe mâini.
În imagini apar şase militari din cadrul structurilor Ministerului Apărării Naţionale care îşi dezinfectează mâinile cu gel dezinfectant sau săpun.

Pe fundal se aude cunoscuta piesă „coronavirus” a celor de la iMarkkeyz.

În două zile clipul a devenit viral cu peste 400.000 de vizualizări şi sute de comentarii.

 

@armataromaniei

Spălaţi-vă pe mâini! ##foryou ##trending ##viral ##maini ##spalat

♬ Coronavirus - Imarkkeyz

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici