Video VIDEO Atenţie, vine ursul! Mesaj Ro-Alert în această noapte pentru locuitorii dintr-un oraş din Cluj

  • Sâmbătă, un pui urs a fost filmat de localnici pe străzile din Câmpia Turzii.
  • Noaptea trecută ursul şi-a făcut din nou apariţia.
  • Autorităţile au anunţat locuitorii de prezenţa ursului printr-un mesaj Ro-Alert.
  • Ursul încă nu a fost găsit.
1083 afișări

Mesaj Ro-Alert, azi-noapte, pentru locuitorii din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, după ce un urs a fost văzut a doua zi la rând pe străzile din localitate. Autorităţile le-au recomandat locuitorilor să evite strada Laminoriştilor, unde a fost văzut animalul sălbatic, să rămână în locuinţe sau să păstreze distanţa faţă de animal.

„De asemenea, este recomandat ca cetăţenii să nu se pună în pericol, respectiv să încerce realizarea de fotografii/filmări sau hrănirea acestuia. Protejarea animalelor din gospodărie trebuie realizată fără ca cetăţenii să se pună pe ei înşişi în pericol”, au anunţat reprezentanţii ISU Cluj.

Poliţiştii şi jamdarmii. împreună cu un medic veterniar, au căutat ursul toată noaptea, dar încă nu l-au găsit. Când va fi prins, animalul sălbatic va fi tranchilizat.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici