VIDEO | Bărbat din Tulcea, bătut violent de poliţişti şi jandarmi. EXCLUSIV: Dosar pentru purtare abuzivă pe numele poliţiştilor / Martor: "Au dat cu spray în direcţia unui copil"

  • Niculai Varvara, un bărbat din localitatea Mihail Kogalniceanu, judeţul Tulcea, susţine că a fost bătut violent de poliţişti şi jandarmi
  • Clipurile postate de bărbat pe Facebook arată că acesta a fost lovit puternic, el aflându-se întins pe pământ, cu sânge la nas şi gură
  • IPJ Tulcea a transmis către MEDIAFAX un comunicat în care notează că poliţiştii sunt anchetaţi pentru purtare abuzivă
15037 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Bărbat din Tulcea, bătut violent de poliţişti şi jandarmi. EXCLUSIV: Dosar pentru purtare abuzivă pe numele poliţiştilor / Martor: "Au dat cu spray în direcţia unui copil"
Niculai Varvara, un bărbat din comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Tulcea, susţine că a fost brutalizat de poliţişti şi jandarmi. Clipurile de pe Facebook îl arată întins pe pământ, cu sânge la nas şi gură. Oamenii adunaţi la faţa locului i-au acuzat pe oamenii legii că pe lângă corecţia aplicată bărbatului, pe care l-au băgat până la urmă în autospeciala de poliţie, au dat cu spray paralizant în direcţia unui copil.
 
"Uitaţi, lume, ce mi-a făcut domnul poliţist Georgel de la Mihail Kogălniceanu. Am oprit căruţa şi mi-a zis să mai opresc o dată, m-a luat la bătaie degeaba", a spus omul pe Facebook.

IPJ TULCEA: A FOST DESCHIS DOSAR PENAL PENTRU PURTARE ABUZIVĂ

Un comunicat transmis MEDIAFAX notează că poliţiştii care au intervenit sunt anchetaţi.
 
"În urma imaginilor apărute în spaţiul public cu referire la evenimentul din 07.06.2020, din comuna Mihail Kogălniceanu, vă comunicăm faptul că, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă de către forţele de ordine implicate în eveniment, la finalul cărora se vor dispune măsuri legale. Cercetările vor fi efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea", arată IPJ Tulcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici