VIDEO. Bărbat mort în Corbeanca, în urma prăbuşirii unui mal de pământ. A fost chemat un elicopter SMURD

  • Un elicopter SMURD a fost solicitat la Corbeanca, în satul Ostratu, unde un mal de pământ s-a prăbuşit, miercuri, peste o persoanăi
  • Bărbatul de 50 de ani, peste care s-a prăbuşit malul de pământ a fost scos mort de pompieri
  • Acesta fusese prins la o adâncime de peste 3,5 metri, anunţă ISU Bucureşti – Ilfov
1104 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Bărbat mort în Corbeanca, în urma prăbuşirii unui mal de pământ. A fost chemat un elicopter SMURD

VIDEO. Bărbat rănit în Corbeanca, în urma prăbuşirii unui mal de pământ. A fost chemat un elicopter SMURD

ISU BIF a intervenit în satul Ostratu, din comuna Corbeanca, unde un bărbat de 50 de ani a fost surprins de prăbuşirea unui mal de pământ.

În zonă au intervenit două ambulanţe SMURD şi a fost solicitat şi elicopterul SMURD, Descarcerarea şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Bărbatul de 50 de ani, peste care s-a prăbuşit malul de pământ a fost scos mort de pompieri. Acesta fusese prins la o adâncime de peste 3,5 metri, anunţă ISU Bucureşti – Ilfov.

Potrivit ISU B-If, bărbatul peste care s-a prăbuşit malul de pământ a fost scos decedat. Acesta era la o adâncime de circa 3,5 metri. Pentru îndepărtarea pământului s-au folosit două utilaje şi au fost puse proiectoare pentru iluminat.

Poliţia Ilfov a transmis că a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate în muncă.

De asemenea, au fost informaţi şi specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov, care face şi ei cercetări, fiind vorba de un accident de muncă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici