VIDEO Case ieşite din tipar. Iată cum arată casa 3D din pământ şi casa constuită din oglinzi

  • Tecla este prima casă 3D construită integral din pământ.
  • Casa 3D are emisii reduse de carbon şi este construită în conformitate cu condiţiile climatice locale.
  • În Parcul Naţional Joshua Trees din California există o casă invizibilă.
  • O noapte în casa construită din oglinzi din California te costă 2.100 de euro.
350 afișări
Imaginea articolului VIDEO Case ieşite din tipar. Iată cum arată casa 3D din pământ şi casa constuită din oglinzi

Sursa foto: Youtube.com

Oricine şi-ar dori o casă altfel, cu un design special şi o arhitectură ieşită din tipar.

Est vorba despre Tecla. Prima casă 3D construită în întregime din pământ brut. Pe lângă faptul că învelişul casei este biodegradabil aceasta are şi emisii reduse de carbon. Compoziţia amestecului de pământ utilizat în construcţie a fost creată în conformitate cu condiţiile climatice locale.

La polul opus, casa din inima parcului naţional Joshua Trees din California, este o concurenţă pe măsură. De designul nonconformist s-a ocupat un artist, producător de film. Este făcută dintr-un geam special, care în exterior imită oglinda, iar în interior îţi permite să admiri spectaculoasa privelişte. Poartă numele de casa invizibilă, iar pentru o noapte de cazare aici, doritorii trebuie să plătească 2.100 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici