VIDEO | Caz incredibil în Teleorman. O fată, lovită şi dezbrăcată de vânzătoarele unui magazin, după o tentativă de furt: reacţia poliţiei

Vânzătoarele unui magazin de haine din Alexandria au lovit şi umilit o fată de 14 ani, după ce au prins-o că încerca să fure mai multe perechi de pantaloni. Fata a fost desenată pe faţă cu un marker, a fost dezbrăcată în lenjerie intimă şi dată afară din magazin.

6396 afișări

Fata de 14 ani a încercat să fure mai multe perechi de pantaloni, pe care le-a îmbrăcat, dar a fost prinsă de vânzătoare. Minora era însoţită de o prietenă, de aproximativ aceeaşi vârstă. Şi aceasta a fost desenată de vânzătoare cu markerul pe faţă.

Fata care a încercat să fure perechile de blugi a fost lovită şi în cele din urmă a fost scoasă în stradă aproape în pielea goală. Filmarea a ajuns la Poliţia din Teleorman, care încearcă acum să le identifice din imagini pe cele două fete, după ce au fost deja la magazin şi au stat de vorbă cu angajatele.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Alexandria efectuează acum cercetări pe marginea conţinutului acestei filmări şi s-a sesizat din oficiu atât cu privire la fapta celor două minore, cât şi cu privire la comportamentul vânzătoarelor", a declarat Daniela Păşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman. Angajatele magazinului sunt cercetate pentru tulburarea liniştii publice şi lovire.

Filmarea a ajuns şi la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, iar directorul Mugurel Putineanu susţine că deja a trimis angajaţi ai instituţiei la magazinul din centrul Alexandriei, pentru a lămuri lucrurile la faţa locului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fată,
umilită,
magazin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici