VIDEO Ce soluţie au găsit elevii pentru a dansa la balul de absolvire

  • Virusul nu i-a oprit pe elevii unei şcoli să participe la bal
  • Masca nu le-a lipsit de pe chipuri, chiar dacă erau îmbrăcaţi în haine elegante
  • Elevii au dansat în pereche, dar de data aceasta, spate în spate
574 afișări
Imaginea articolului VIDEO Ce soluţie au găsit elevii pentru a dansa la balul de absolvire

La balul de absolvire, elevii au dansat spate în spate, din cauza virusului

 

Oricât de grele sunt aceste vremuri, din cauza pandemiei şi oricât de mult trebuie să ne protejăm, acest lucru nu i-a oprit pe elevii unei şcoli să danseze în pereche, într-un mod mai diferit.

Cuplurile de elevi au găsit o metodă tragi-comică, şi au putut să păstreze tradiţia dansului în pereche.

În costume şi rochii elegante, elevii nu au uitat de masca, chiar dacă poate nu se potrivea cu outfit-ul. Că să se protejeze până la capăt, elevii au dansat în pereche, spate în spate, chiar dacă puţin stângaci.

Hai să te bine dispun şi să-ţi arăt exact despre ce este vorba.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici