Video VIDEO Cei doi turişti blocaţi în zăpadă în Buşteni au fost recuperaţi. Salvamontiştii, chemaţi la un alt caz

Cei doi turişti epuizaţi care au rămas blocaţi în zăpadă, pe Valea Cerbului din Masivul Bucegi, au fost recuperaţi. Salvamontiştii sunt chemaţi la un alt caz, cu un copil implicat.

314 afișări

Salvamontiştii din Buşteni anunţă că cei doi turişti au fost preluaţi şi la această oră coboară spre baza de salvare montană Baba Mare.

În urmă cu câteva minute însă, Salvamont Buşteni a primit o altă solicitare, de la patru persoane, printre care un copil.

Acestea se află pe traseul turistic Jepii Mici, în apropiere de cabana Caraiman.

„Sunt uzi şi epuizaţi şi nu au haine de schimb. Salvamontiştii se mobilizează acum şi pentru această intervenţie”, anunţă sursa citată.

Mai devreme, doi tineri, nepregătiţi pentru o zăpadă atât de mare, au rămas blocaţi din cauza epuizării. Aceştia au plecat marţi dimineaţă din Buşteni spre Vf. Omu şi după mai multe ore de „luptă" cu zăpada s-au dat bătuţi şi au sunat după ajutor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici