VIDEO. Coadă la Mall Vitan la deschiderea cazinoului

  • Luni, 15 iunie, s-au deschis cazinourile după restricţiile din timpul pandemiei
  • Amatorii de astfel de jocuri au dat năvală stând la coadă pentru a intra
3098 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Coadă la Mall Vitan la deschiderea cazinoului

VIDEO. Coadă la Mall Vitan la deschiderea cazinoului

Cazinourile, agenţiile de pariuri şi agenţiile Loto s-au deschis astăzi după o lungă perioadă în care au fost închise din cauza pandemiei COVID-19.

Prima zi a însemnat şi un aflux foarte mare de pasionaţi de astfel de jocuri care au dat practic năvală pentru a avea acces la o activitate care probabil le-a lipsit pe timpul stării de urgenţă.

La Mall Vitan a fost îmbulzeală la deschiderea casinoului, formându-se efectiv coadă. Iată un videoclip filmat la coada de la cazinoul din Mall Vitan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici