VIDEO Cruzime în pieţele din India: animale vii sacrificate fără milă şi fără igienă

  • În aprilie 2020, Animal Equality a publicat imagini şocante din pieţele de animale vii din Asia, inclusiv India, documentând pericolele din aşa-numitele „pieţe umede” (wet market).
  • În aceste luni, Animal Equality şi-a continuat activitatea de investigaţie în timpul pandemiei şi a fost şocat să constate că, în ciuda pericolelor pentru sănătatea publică, pieţele continuă să funcţioneze non-stop.
  • Noua investigaţie a fost efectuată în pieţe din India, în special în Pune, Mumbai, Goa, Calcutta şi Delhi, între iulie 2020 şi iulie 2021.
1033 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cruzime în pieţele din India: animale vii sacrificate fără milă şi fără igienă

VIDEO Cruzime în pieţele din India: animale vii sacrificate fără milă şi fără igienă

Aşa-numitele „wet market” sunt locuri în care animalele sunt transportate, vândute şi ucise fără protocoale de siguranţă alimentară, fără a le proteja sănătatea persoanelor implicate.

Imaginile colectate de echipa de anchetă arată cum sunt cărate păsările de curte în călătorii nesfârşite, care durează ore întregi, uneori zile, fără alimente sau apă. Multe mor în timpul călătoriei, în timp ce altele abia supravieţuiesc.

Puii vii se cântăresc brutal, agăţându-se cu susul în jos. Multe găini, rate şi capre aliniate pentru sacrificare dezvoltă diverse infecţii şi boli.

Nu există nicio inspecţie oficială de sănătate efectuată pe animale, înainte de sacrificare, iar moartea lor este adesea sângeroasă.

Sunt apucate de gât şi sacrificate, aruncate în coşuri unde rămân abandonate în agonie câteva minute, înainte de a muri. În acel moment, carnea este pregătită pentru cumpărători în condiţii de igienă precare, fără controale sanitare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici