Video VIDEO Deţinutul care a evadat de la Spitalul Judeţean Craiova a fost prins. Se ascundea într-un canal

  • Deţinutul care a evadat vineri dimineaţa din Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova a fost prins de poliţişti.
  • Ion Soreanu, condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor, se afla internat în SJU Craiova din data de 7 martie.
830 afișări

Deţinutul care a evadat vineri dimineaţa din Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova a fost prins de poliţiştii de la Penitenciar. Bărbatul de 53 de ani se ascundea într-un canal din spatele spitalului.

Deţinutul care, în dimineaţa acestei zile (vineri - n.r.), a părăsit salonul spitalului din reţeaua sanitară publică în care se afla internat a fost identificat şi capturat, în jurul orei 12.45, într-un canal aflat zona unităţii spitaliceşti, de către o echipă mixtă alcătuită din poliţişti de penitenciare din cadrul Penitenciarului Craiova-Pelendava şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, a transmis Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Conform reprezentanţilor instituţiei, în acest caz a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova. „De asemenea, pentru persoana privată de libertate, se va declanşa procedura disciplinară şi, în funcţie de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale”, a mai anunţat ANP.

Ion Soreanu, condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor, se afla internat în SJU Craiova din data de 7 martie.

Potrivit directorului medical al SJU Craiova, Cristina Geormăneanu, în această dimineaţă, în jurul orei 6.00, asistentele medicale care au mers să administreze tratamentul pacienţilor au descoperit că deţinutul nu mai era în salon. Bărbatul era păzit de un agent de la Penitenciarul Pelendava, însă poliţistul stătea pe hol.

Surse din anchetă spun că iniţial bărbatul ar fi încercat să coboare pe o frânghie improvizată. Nu ar fi reuşit, aşa că ar fi ieşit pe un geam alăturat, ar fi sărit pe o pasarelă de la etajul doi până la etajul unu, apoi ar fi coborât pe scări, până la parter.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici