VIDEO Diana Şoşoacă, la tribunal pentru a apăra Arhiepiscopia Tomisului. La ieşire, senatoarea a primit o icoană

  • Senatorul Şoşoacă a primit la ieşirea din Tribunalul Constanţa o icoană.
  • Ea cere anularea hotărârilor ce interzic slujbele religioase şi accesul credincioşilor.
  • Pe 20 martie senatorul dansa fără mască pe melodia celor de la Pink Floyd.
771 afișări
Imaginea articolului VIDEO Diana Şoşoacă, la tribunal pentru a apăra Arhiepiscopia Tomisului. La ieşire, senatoarea a primit o icoană

Diana Şoşoacă, prezenţă la tribunal pentru a apăra Arhiepiscopia Tomisului. La ieşire, ea a pimit o icoană: ”Am obligaţia apărării drepturilor şi libertăţilor tuturor cetăţenilor români”

Diana Şosoacă a fost prezentă pe data de 25 martie, de Buna Vestire, la Tribunalul Constanţa, la un nou termen în procesul în care Arhiepiscopia Tomisului a cerut instanţei permiterea accesului credincioşilor în biserici, la oficierea slujbelor.
 
După ce a dansat pe melodia celor de la Pink Floyd fără mască, ea a fost întâmpinată cu o icoană la ieşirea din tribunal. Cadoul a fost din partea unui reprezentant al bisericii „Sf. Antonie cel Mare” cu prilejul sărbătorii de Buna Vestire.
 
Am făcut cerere şi inclusiv în interesul Arhiepiscopiei Tomis cel de intervenţie, dar şi în interes propriu, întrucât, sunt senator al României, ales al poporului român şi am obligaţia apărării drepturilor şi libertăţilor tuturor cetăţenilor români,” a declarat Diana Şoşoacă.
 
În cadrul procesului, senatorul a cerut anularea hotărârilor ce interzic slujbele religioase şi accesul credincioşilor la ele. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici