VIDEO: Doi poliţişti, chemaţi să aplaneze un conflict, au fost ameninţaţi în plină stradă. „Vrei să te bat cu pistolul în mână?"

  • Un tânăr încătuşat de poliţişti, după ce ar fi provocat un scandal, în comuna Stăneşti, din judeţul Gorj, a acuzat că ar fi fost lovit de oamenii legii.
  • Cei doi agenţi au fost ameninţaţi cu bătaia şi înjuraţi, transmite corespondentul MEDIAFAX
16785 afișări

Incidentul a avut loc duminică, pe o stradă din comuna Stăneşti. Poliţiştii au fost chemaţi în ajutor, în urma unui scandal izbucnit între mai multe persoane.

Un tânăr a fost încătuşat, după ce ar fi fost implicat într-o altercaţie. În acel moment, bărbatul a devenit recalcitrant, iar în sprijinul său au sărit mai multe persoane care au înjurat poliţiştii prezenţi. Întreaga scenă a fost filmată cu telefonul mobil.

„Vrei să te bat cu pistolul în mână?", se aude vocea unuia dintre tineri.

Cei doi bărbaţi ar fi reuşit să fugă, unul dintre ei fiind prins.

„Urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, reuşind imobilizarea unui bărbat, moment în care, mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa. Imediat, poliţiştii, prezenţi la faţa locului, au solicitat sprijin, astfel încât, spre localitatea respectivă, au fost redirecţionate echipaje de ordine publică şi ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale. În prezent, unul dintre cei doi agresori, un tânăr de 23 de ani, din judetul Buzău, se află in custodia Poliţiei, iar celălalt a fost identificat şi este căutat de către forţele de ordine. Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj. La momentul intervenţiei în cadrul unui eveniment, poliţiştii acţionează gradual si proportional, scopul nostru fiind evitarea escaladarii conflictului, prevenirea actelor de violenţă si foarte important, salvarea de vieţi", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici