Video Video. EXCLUSIV la Marius Tucă Show. Medicul epidemiolog Geza Molnar, prognoză sumbră: „Ar fi nevoie să fie vaccinată 60% din populaţie pentru imunitate de turmă, ceea ce este imposibil”

  • Geza Molnar: “Vaccinul anti-COVID, într-un an, un an şi jumatate”
  • Geza Molnar: “Recomand vaccinarea anti-gripală pentru pesrsoanele vulnerabile”
  • Geza Molnar: “Nu putem spera la stoparea şi dispariţia Covid-19, prin vaccinare, în perioada următoare"
797 afișări

Medicul epidemiolog Geza Molnar îţi spulberă, cel puţin pentru moment, speranţele că vei scăpa de COVID-19, prin apariţia unui vaccin salvator. Acesta vine cu o prognoză sumbră şi consideră că abia spre finele anului viitor se vor face progrese în acest sens. În ceea ce priveşte vaccinarea antigripală sezonieră, specialistul sfătuieşte ca aceasta să fie făcută la toate categoriile vulnerabile.

„Vaccinul antigripal, sezonier asigură protecţie bună în 60% din cazuri. Vaccinul antigripal sezonier e bine de făcut la toate categoriile vulnerabile. (…) Referitor la vaccinul anti-COVID, nu sper mai repede de un an, un an şi jumatate, şi în situaţia asta ar fi nevoie să fie vaccinată 60% din populaţie pentru imunitate de turmă, ceea ce e imposibil. (…) Nu putem spera la stoparea şi dispariţia virusului prin vaccinare actuală sau în perioada imediat următoare.”, a spus fostul preşedinte al Colegiului Medicilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici