VIDEO Focuri de armă în Bucureşti. Geamurile unei maşini şi ale unei case au fost sparte

  • Mai multe focuri de armă au fost trase duminică pe o stradă din oraşul Bucureşti.
  • Geamurile unei maşini şi ale unei case au fost sparte, iar poliţiştii fac cercetări.
2786 afișări

O femeie a sunat la 112 pentru a anunţa că geamul maşinii i-a fost spart în urma unui atac care pare să fi fost făcut cu focuri de armă. Femeia nu se afla în maşină şi a fost alertată de zgomot. Ulterior, ea a găsit la faţa locului mai multe bile metalice.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au găsit geamuri sparte, atât la maşina reclamantei, cât şi la o casă din apropiere. Zona a fost împrejmuită, iar poliţiştii încearcă să afle dacă atacul a fost realizat cu o armă sau cu alt dispozitiv. De asemenea, poliţiştii au început o anchetă pentru a-l identifica pe cel care a spart geamurile.

Secţia 4 Poliţie face cercetări. În prezent se vorbeşte despre infracţiunea de distrugere deoarece în maşină nu se afla nici o persoană, dar în funcţie de rezultatele anchetei se poate ajunge şi la infracţiunea de încălcare a regimului armelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici