VIDEO: Focuri de armă, la frontieră. Şoferul unei maşini a făcut cale întoarsă în faţa unui filtru de poliţie

  • Poliţiştii de frontieră au efectuat un control în trafic, pe drumul Timişoara-Jimbolia, unde au oprit pentru verificări mai multe maşini.
  • La un moment dat, şoferul unui autoturism s-a întors când i-a văzut pe oamenii legii, astfel că aceştia au pornit în urmărirea lui.
  • În scurt timp, oamenii legii au observat maşina în afara părţii carosabile, moment în care şoferul s-a dat jos şi a luat-o la fugă pe câmp.
1918 afișări

“La intrarea în localitatea Cărpiniş, poliţiştii de frontieră au observat un autoturism înmatriculat în România, al cărui conducător auto a oprit voluntar la aproximativ 100 m în faţa echipajului, apoi a întors autovehiculul şi a demarat în trombă. Existând suspiciuni că şoferul transporta migranţi din zona de frontieră, poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

Pentru a-l captura, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să facă uz de armamentul din dotare, fiind trase două focuri de avertisment în plan vertical. Lângă autoturismul abandonat au fost găsiţi şapte cetăţeni străini, fără documente de identitate asupra lor.

Aceştia au fost duşi la audieri, iar poliţiştii au aflat că sunt sirieni: un bărbat în vârstă de 53 de ani şi şase minori cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani.

“La cercetări, persoana adultă a declarat că grupul a trecut frontiera ilegal din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, dorind să ajungă în Austria”, mai spun cei de la Poliţia de Frontieră.

Şoferul autoturismului, un cetăţean român în vârstă de 41 de ani, a declarat faptul că urma să primească suma de 50 de euro de la fiecare persoană transportată.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici