Video VIDEO, FOTO | 1500 de copii au format o inimă imensă la Alba Iulia/ Dans sincron pe cântece ale copilăriei

Aproximativ 1.500 de copii care au purtat şepci roşii, galbene şi albastre au dansat sincron, joi, la Alba Iulia, iar apoi au format o inimă tricoloră imensă şi au înălţat spre cer sute de baloane umflate cu heliu.

159 afișări

Copiii din aşezămintele sociale şi centrele educaţionale coordonate de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia au participat, de Ziua Copilului, la o slujbă religioasă la Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba Iulia, iar apoi s-au strâns pe esplanada din faţa Catedralei Romano-Catolice pentru ”Flashmobul Bucuriei”.

Ei au primit şepcuţe roşii, galbene şi albastre şi, pe piesa ”O lume minunată”, au format un steag tricolor, iar apoi au dansat sincron circa 30 de minute, pe cântece ale copilăriei.

De asemenea, copiii s-au aşezat pe iarbă, iar când au sunat tobele s-au ridicat rând pe rând în picioare, de la albastru spre roşu, şi au făcut valuri cu mâinile.

La final, copiii au format o inimă tricoloră şi au înălţat baloane umflate cu heliu.

La ”Flashmobul Bucuriei” au participat circa 1.500 de copii, majoritatea din centre sociale şi aşezăminte educaţionale, dar lor li s-au alăturat şi alţi micuţi veniţi alături de părinţi să celebreze ziua dedicată lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici