VIDEO. Furt de energie electrică. S-au trezit la poartă cu mascaţi înarmaţi şi cu scuturi de protecţie. Percheziţii la zeci de locuinţe

  • Poliţiştii din Reşiţa fac, luni dimineaţa, 26 de percheziţii în oraş la persoane bănuite de furt de energie electrică
  • Totodată, vor fi puse în executare 21 de mandate de aducere
2974 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Furt de energie electrică. S-au trezit la poartă cu mascaţi înarmaţi şi cu scuturi de protecţie. Percheziţii la zeci de locuinţe

Mascaţii au percheziţionat zeci de case

Poliţiştii din Reşiţa fac, luni dimineaţa, 26 de percheziţii în oraş şi au pus în executare 21 de mandate de aducere, la persoane bănuite de furt de energie electrică.
 
Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Reşiţa, judeţul Caraş Severin pun în executare, luni dimineaţa, 26 de mandate de percheziţie domiciliară, în oraş, într-o cauza penală instrumentată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.
 
Totodată, vor fi puse în executare 21 de mandate se aducere.
 
La nivelul Poliţiei Reşiţa, Biroul de Investigaţii Criminale, se află în lucru un dosar penal, având ca obiect mai multe plângeri penale din partea furnizorului de energie electrică.
 
Oamenii legii fac cercetări pentru furt şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine, în scopul racordării directe la reţeaua de energie electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.
 
La percheziţii participă poliţişti din cadrul IPJ Caraş-Severin, luptători SAS, jandarmi din cadrul IJJ Caraş-Severin şi Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, precum şi poliţişti locali din Poliţia Locală Reşiţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici