Video VIDEO Furtună puternică pe Platoul Bucegilor: Mai mulţi turişti suprinşi de vremea rea

O furtună s-a abătut, miercuri, asupra zonelor montane din judeţul Prahova. 20 de turişti, surprinşi de vremea rea pe Platoul Bucegilor, au cerut ajutorul salvamontiştilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6221 afișări

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că furtuna care s-a abătut, miercuri, asupra Platoului Bucegi a fost puternică, vântul a bătut cu putere, a plouat torenţial şi a căzut grindină.

Mai mulţi turişti, surprinşi de vremea rea, au avut nevoie de ajutor.

„Au fost în total 20 de persoane. Le-am adus la refugiu (refugiul Salvamont Babele n.r.). S-au adăpostit aici şi le-am făcut ceai. S-a liniştit vremea şi au plecat spre staţiune”, a declarat Haiduc.

Judeţul Prahova se află sub avertizare Cod portocaliu de vreme rea până joi, la ora 3.00. Potrivit meteorologilor, se vor semnala intensificări puternice ale vântului, vijelii, grindină şi cantităţi de apă însemnate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici