Video VIDEO - Gest emoţionant la Craiova, la moartea lui Ilie Balaci: Suporterii au aruncat în teren trandafiri albi/ Coincidenţă în minutul 8 al comemorării

Mii de trandafiri albi au fost aruncaţi în teren, în minutul 8 al meciului dintre Universitatea Craiova şi FCSB, de către suporteri, în memoria fostului internaţional Ilie Balaci, care a murit, duminică, în locuinţa sa din Craiova. Momentul a fost umbrit de un autogol al echipei din Bănie.

8214 afișări

Partida de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FCSB a început, duminică, la ora 21.00, iar înainte de fluierul de început al arbitrului, fanii echipei locale au cântat imnul imnul Universităţii şi s-au uitat pe un ecran imens la momente în care Ilie Balaci era în teren.

Meciul a început cu un moment de reculegere, timp în care jucătorii şi arbitrii au avut tricouri speciale, pe care era imprimat chipului fostului mare jucător al Craiovei Maxima.

În minutul 8 al meciului jucat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, arbitrul de centru a oprit partida, iar mii de trandafiri albi au fost aruncaţi în teren, în memoria lui Ilie Balaci, „Minunea Blondă” a Craiovei.

Coincidenţă produsă în momentul comemorării, în minutul 8 al partidei - dedicat după numărul purtat de fotbalist - , când unul dintre jucătorii Craiovei a dat autogol.

Chiar şi aşa, numele lui Ilie Balaci a fost scandat de mii de oameni prezenţi pe stadionul din Bănie.

Ilie Balaci a jucat la Universitatea Craiova purtând numărul opt.

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti români, a murit, duminică, la vârsta de 62 de ani. El s-a născut la data de 13 septembrie 1956.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici