VIDEO. Gestul unui primar pentru a pedepsi o femeie care arunca moloz la întâmplare, pe câmp

Primarul localităţii Train Vuia din Timiş, sătul să primească reclamaţii din partea localnicilor, a cerut ca molozul aruncat la întâmplare pe câmp de o femeie să fie transportat cu tractorul primăriei chiar în faţa porţii acesteia, potrivit Lugojinfo.ro.

1169 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Gestul unui primar pentru a pedepsi o femeie care arunca moloz la întâmplare, pe câmp

Sursa: Lugoj Info

Primarul Vasile Petruescu a luat hotărârea după ce a primit mai multe reclamaţii în legătură cu modul în care localnica respectivă se debarasa de moloz, aruncându-l cu neglijenţă pe câmp. Folosind tractorul primariei, resturile au fost adunate şi aduse în dreptul locuinţei femeii. Un vecin a filmat scenele, iar primarul a declarat ulterior că a luat respectiva decizie pentru a descuraja comportamentul şi pentru a-i împiedica pe alţii să ia exemplul femeii şi să arunce gunoiul pe câmp.

 

 

„În sfârşit, molozul şi resturile din dărâmarea clădirilor şi aruncate, blocând un drum, se reîntorc acasă la proprietar, la Jupâni! Ne dorim să avem o comună curată, dar aruncăm mizerii peste tot, nerespectând legea şi normele de protecţie a mediului”, a scris primarul revoltat, pe o reţea de socializare.

Vasile Petruescu a  recunoscut pentru Lugoj Info.ro că el a fost cel care a dat ordinul de mutare a gunoiului şi susţine că îi va cere persoanei vinovate să cureţe domeniul public, după care îi va aplica şi o amenda. Primarul a mai declarat că ceea ce i-a deranjat cel mai tare atât pe el, cât şi pe cetăţeni, a fost faptul că drumul respectiv fusese blocat de cantităţile uriaşe de moloz. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici