VIDEO | Mărturia unui călător din trenul lovit de marfar în Ploieşti: Multă lume ţipa, mulţi au ieşit afară

Un tânăr care s-a aflat, miercuri, în trenul lovit de marfar, în Ploieşti, a povestit, pentru MEDIAFAX, momentele de groază prin care a trecut atunci când s-a petrecut accidentul. „Era vagonul buşit, pisat. Multă lume ţipa, mulţi ieşiseră deja afară”, spune el.

927 afișări

Unul dinte pasagerii din trenul lovit de marfar în Gara Ploieşti Triaj a povestit, pentru MEDIAFAX, că după zgomotul produs de impact, mulţi s-au speriat şi nu ştiau ce s-a întâmplat.

„Mă uitam la serial, nu am fost foarte atent. Deodată s-a auzit o buşitură mare, un impact şi foarte mult praf înăuntru. Când ne-am uitat în spate ce s-a întâmplat, era vagonul buşit, pisat, aşa, şi multă lume ţipa, mulţi ieşiseră deja afară. N-am ştiut exact ce se întâmplă, dar într-un final, n-a fost foarte multă lume rănită, din ce am văzut, şi noroc că nu era trenul plin, că dacă era trenul plin, era foarte, foarte urât”, a povestit tânărul.

Accidentul feroviar a avut loc în Gara Triaj, unde un tren marfar care ar fi depăşit semnalul de oprire a intrat în coliziune cu un tren personal care circula pe ruta Ploieşti Sud – Bucureşti.

Un număr de 11 persoane au fost rănite în urma ciocnirii celor două trenuri din Gara Ploieşti Triaj, toate victimele fiind conştiente. Unul dintre răniţi a fost dus cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală, iar 10 au fost duşi la spital în Ploieşti.

Alte 37 de persoane, dintre are trei copii, au fost evaluate medical la faţa locului, însă nu au avut nevoie de transport la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
călător,
tren,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici