VIDEO Momentul în care maşina celor doi poliţişti se răstoarnă la Pasajul Lujerului. Autospeciala se afla în misiune

Doi poliţişti din Capitală au fost răniţi, duminică seară, după ce o maşină a lovit autospeciala în care se aflau în misiune, anunţă Poliţia Capitalei.

6457 afișări
Imaginea articolului VIDEO Momentul în care maşina celor doi poliţişti se răstoarnă la Pasajul Lujerului. Autospeciala se afla în misiune

Doi poliţişti din Capitală au fost răniţi după ce o maşină a lovit autospeciala în care se aflau

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, duminică seară, prin apel 112 a fost sesizat un accident rutier, la intersecţia Bulevardului Timişoara cu strada Braşov din Sectorul 6 al Capitalei, accident în care a fost implicat şi un echipaj al Secţiei 22 Poliţie.

Autospeciala de poliţie, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, se deplasa la un apel 112, când a fost lovită de un alt autoturism. Din impact, maşina de poliţie s-a răsturnat, iar cei doi agenţi au fost răniţi. Ei au fost preluaţi de echipaje de prim ajutor şi transportaţi la spital.

Celălalt autoturism implicat a suferit avarii, conducătorul auto nefiind rănit. El era singur în maşină.

Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului şi urmează a stabili cauzele şi condiţiile in care s-a produs evenimentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici