VIDEO. Ninge în Suceava. Meteorologii au emis cod galben de ninsoare şi vânt

  • Vremea de iarnă s-a instaurat în mai multe localităţi din judeţul Suceava
  • Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de ninsori şi vânt puternic
783 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Ninge în Suceava. Meteorologii au emis cod galben de ninsoare şi vânt

VIDEO. Ninge în Suceava. Meteorologii au emis cod galben de ninsoare şi vânt

Vremea de iarnă s-a instaurat în mai multe localităţi din judeţul Suceava, inclusiv în municipiul reşedinţă de judeţ. Zăpada s-a aşternut în mai multe localităţi, iar meteorologii au emis o atenţionare cod galben de ninsori şi vânt puternic. Potrivit ANM, vor fi intensificări ale vântului şi ninsori la munte.

Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Iaşi a postat pe pagina de Facebook mai multe videoclipuri cu utilajele de deszăpezire care acţionează în zonă. „Utilajele Secţiei Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc acţionează la acest moment pentru asigurarea circulaţiei pe DN 17A, Pasul Palma - Ciumârna, judeţul Suceava. În continuare, se înregistrează ninsori abundente în mai multe puncte din judeţ, recomandarea DRDP Iaşi pentru şoferi fiind aceea de a circula cu prudenţă şi cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru condiţii de iarnă”, anunţă instituţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici