Video VIDEO | Patronul unui magazin, reţinut după ce a scos la vânzare ţigări şi butelii furate

Un patron din comuna Bolboşi, judeţul Gorj, a fost reţinut, după ce ar fi cumpărat de la doi bărbaţi butelii şi ţigări, bunuri despre care ştia că sunt furate, şi pe care le-a pus în vânzare în magazinul lui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

291 afișări

Administratorul unui magazin din comuna Bolboşi, judeţul Gorj, un tânăr de 26 de ani, a fost reţinut, miercuri seara, sub acuzaţia de tăinuire. Acesta a ajuns în arest în urma unor percheziţii efectuate de poliţişti în localitate. El este acuzat că a pus în vânzare produse despre care ştia că au fost furate de alţi doi bărbaţi.

„În perioada martie-aprilie, tânărul reţinut ar fi cumpărat de la cei doi bărbaţi mai multe produse despre care cunoştea faptul că provin din furturi din societăţi comerciale, pe care, ulterior, le-ar fi vândut la magazinul pe care-l administrează, din comuna Bolboşi”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Potrivit poliţiştilor, patronul ar fi scos la vânzare butelii şi ţigări furate.

Oamenii legii au făcut şase percheziţii domiciliare, în 17 octombrie, pe raza localităţilor Bolboşi, Mătăsari şi Godineşti, din judeţul Gorj, în dosarul de furt şi tăinuire.

Doi bărbaţi, de 30 şi 31 de ani, sunt cercetaţi pentru furt calificat. Unul dintre aceştia a fost plasat sub control judiciar pentru 30 de zile, iar faţă de celălalt s-a luat măsura de arestare preventivă în lipsă, întrucât este plecat din ţară, au mai anunţat poliţiştii din Gorj.

În urma descinderilor au fost recuperate o parte din bunurile furate şi instrumentele folosite de hoţi.

Taguri:
patron,
reţinut,
furată

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici