Video VIDEO - Pensiune din Sâmbăta de Sus, mistuită de un incendiu izbucnit în timpul nopţii. Intervenţia pompierilor, îngreunată

O pensiune din localitatea Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, a ars aproape în întregime în timpul nopţii de miercuri spre joi. Nu au fost persoane rănite, doar proprietarul având nevoie de îngrijiri medicale din cauza unui atac de panică.

1380 afișări

Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, a declarat, joi dimineaţa, că incendiul s-a propagat rapid, deoarece o mare parte din pensiune era construită din lemn.

„O bună parte din casă era contruită din lemn, ceea ce a favorizat dezvoltarea şi propagarea incendiului. S-a extins foarte repede din cauza cantităţii mari de material lemnos. Lipsa surselor de apă din zonă a îngreunat buna desfăşurare a intervenţiei. Autospecialele s-au alimentat de la o distanţă de aproximativ 1.5 kilometri”, a spus Sfreja.

Nu s-au înregistrat victime, în pensiune nefiind turişti în momentul izbucnirii incendiului. Proprietarul a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că a suferit un atac de panică.

Sfreja a mai spus că în urma incendiului au ars acoperişul, mansarda şi etajul pensiunii.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii sunt încă la pensiunea din Sâmbătă de Sus, deoarece încă mai sunt focare ce se pot reaprinde.

Deocamdată nu se ştie de la ce a izbucnit focul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici