Video VIDEO | Percheziţii într-un dosar de contrabandă: Peste jumătate de milion de ţigarete, 1.000 litri alcool, zeci de mii de lei şi maşini, confiscate. Opt persoane, la audieri

Peste 60 de poliţişti fac, miercuri dimineaţa, 16 percheziţii la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, fiind confiscate peste 550.000 de ţigarete, 1.000 litri alcool, 60.000 de lei şi două maşini. Opt persoane vor fi duse la audieri.

1060 afișări

Percheziţiile au fost demarate după ce patru persoane au fost prinse în flagrant în timp ce transportau ţigări.

"După prinderea în flagrant delict, poliţiştii au efectuat 16 percheziţii pe raza judeţelor Giurgiu şi Ilfov, precum şi în sectoarele 3, 4 şi 5 din municipiul Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite că ar deţine şi comercializa ţigări provenite din contrabandă", potrivit IGPR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici