Video VIDEO | PERICOL major pe litoral: Un bărbat a murit înecat la Mamaia, după mai multe manevre de resuscitare. Acesta a fost scos din ape de salvamari

Două persoane, posibil în stare de ebrietate, au fost scoase la mal de salvamari, sâmbătă, în staţiunea Mamaia. Unul dintre turiştii scoşi la mal, sâmbătă, în staţiunea Mamaia, a murit, după ce medicii l-au resuscitat timp de câteva zeci de minute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4607 afișări

UPDATE 18:43 Unul dintre turiştii scoşi la mal, sâmbătă, în staţiunea Mamaia, a murit, după ce medicii l-au resuscitat timp de câteva zeci de minute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, Claudia Tatarici, a declarat că turistul aflat în stop cardio-respirator, care era resuscitat, a murit.

Acesta avea 25 de ani şi era din Bucureşti.


Două persoane au fost scoase la mal de salvamari în staţiunea Mamaia, unul conştient, iar cel de-al doilea în stop cardio-respirator.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, Claudia Tatarici, declara că cei doi turişti au fost scoşi la mal în zona Crazy Beach din Mamaia.

Surse din cadrul salvamarilor au declarat că cei doi turişti ar fi fost în stare de ebrietate.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, Claudia Tatarici, a declarat că cei doi turişti au fost scoşi la mal în zona Crazy Beach din Mamaia.

”Sunt doi pacienţi înecaţi, unul este în stop cardio-respirator, se face protocol de resuscitare, iar cel de-al doilea e conştient", a spus Claudia Tatarici.

Potrivit acesteia, turistul resuscitat are 25 de ani.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea", Anca Chiriţă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la faţa locului a fost trimis un echipaj SMURD şi un echipaj SAJ, dar turiştii erau deja scoşi pe mal.

”Se intervine doar pe parte medicală", a spus Chiriţă.

Surse din cadrul salvamarilor au declarat că cei doi turişti ar fi fost în stare de ebrietate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici