Video VIDEO - „Pian”, liderul clanului Duduianu, reţinut după ce a trecut intenţionat cu maşina peste picioarele unui bărbat

Unul dintre membrii clanului Duduianu a fost reţinut pentru tentativă de omor după ce, la începutul lunii februarie, acesta a trecut cu maşina, intenţionat, peste picioarele unui bărbat. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Nicolae Duduianu, în vârstă de 59 de ani.

4349 afișări

„În această dimineaţă , Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti, care vizează principalul suspect într un dosar privind comiterea infracţiunii de tentativă de omor. În fapt, în seara de 7 februarie, în jurul orei 20.00, prin apel 112, un bărbat de 39 de ani, angajat in traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism, care după ce l-a lovit, a părăsit locul”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, în urma analizei imaginilor de pe camerele de supraveghere şi a audierii unor martor, între pieton şi şofer ar fi existat un schimb de replici deoarece cel dintâi ar fi lovit maşina pentru că nu i s-a acordat prioritate pentru a traversa.

„La acel moment şoferul ar fi accelerat şi l-a lovit cu intenţie pe pieton, trecând cu roţile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Bărbatul de 59 de ani a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă”, mai precizează Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Nicolae Duduianu (zis Pian), unul dintre membrii clanului cu acelaşi nume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici