VIDEO Profesoara de la UMF ajunsă virală pe internet a fost suspendată din funcţie

  • Profesoara de la UMF Carol Davila a fost suspendată din funcţie
  • Mădălina Adam a ajuns virală pe internet după ce a încercat să îşi înveţe studenţii cum să i se adreseze
112870 afișări
Imaginea articolului VIDEO Profesoara de la UMF ajunsă virală pe internet a fost suspendată din funcţie

Doctorul Mădălina Adam, profesor la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, a fost suspendată din funcţie după ce a ajuns virală pe internet, a declarat pentru Aleph News purtătorul de cuvânt al UMFCD, Valentin Mateescu.

Într-un videoclip postat pe Youtube, profesoara a încercat, în timpul unui curs, să îşi impună titulatura printre studenţii săi. 

„Vă pretind, din acest moment, celor două grupe, sau cel puţin celor care nu vor să se înjosească, să mă numiţi doamna doctor Mădălina Adam” le-a transmis profesoara studenţilor. 

Cei care au participat la curs au încercat să îi facă pe plac, cu apelativele impuse de profesoară, însă fără succes. „Aici greşeşti profund şi sunt foarte jignită”, a mai spus Mădălina Adam.

Profesoara a încheiat cursul, ajungând la concluzia că „doamna doctor” este cea mai potrivită exprimare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici