VIDEO | Românii au ieşit la cumpărături în prima zi fără restricţii. Oamenii s-au îmbulzit într-un magazin din Sibiu

Prima zi de la relaxarea măsurilor i-a găsit pe mulţi la cumpărături.

1291 afișări

În Sibiu la un magazin specializat în segementul de îmbrăcăminte şi încălţăminte s-a format o coadă foarte mare chiar în interiorul magazinului. În clipul scurt filmat de un client se poate observa un număr foarte mare de oameni prezenţi în magazin la o distnţă relativ mică unul de celălat.

Coada era formată pe mai mulţi metri şi pornea de la casele unde se plăteşte. Totuşi atât angajaţii cât şi clienţii purtau masca obligatorie în spaţiile publice închise.

România se află de azi în perioada de alertă. Mai multe evenimente ce au contravenit recomandărilor date de autorităţi au fost raportate în diferinte părţi ale ţării. Cel mai important fiind cel desfăşurat în Piaţa Victoriei unde mai multe sute de oameni s-au adunat să protesteze împotriva măsurilor impuse de guvern şi a OMS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici