VIDEO. Scandal la o mănăstire din Hunedoara: Doi bărbaţi au fost bătuţi de enoriaşi după ce au încercat să filmeze o slujbă ce avea loc în incinta mănăstirii

Doi bărbaţi din Petroşani au fost bătuţi de enoriaşi la Mănăstirea Jieţ din judeţul Hunedoara, după ce s-au certat cu călugăriţele. Pe lângă cercetările referitoare la bătaie, Poliţia verifică şi dacă slujba s-a ţinut cu respectarea restricţiilor.

15100 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Scandal la o mănăstire din Hunedoara: Doi bărbaţi au fost bătuţi de enoriaşi după ce au încercat să filmeze o slujbă ce avea loc în incinta mănăstirii

Scandal la o mănăstire din Hunedoara: Doi bărbaţi au fost bătuţi de enoriaşi după ce au încercat să filmeze o slujbă ce avea loc în incinta mănăstirii

Poliţia din Petrila a fost sesizată duminică de către stareţa unei mănăstiri din Valea Jiului că în timpul slujbei, doi bărbaţi din Petroşani, în vârstă de 36 şi 47 de ani, s-au certat cu călugăriţele mănăstirii.

Potrivit Poliţiei Hunedoara, stareţa a spus că enoriaşii au încercat să îi calmeze pe cei doi şi le-au cerut să facă linişte şi să plece, însă cei doi au adresat injurii şi ameninţări celor de la mănăstire, ceea ce i-a determinat pe enoriaşi să îi scoată cu forţa.

„Enoriaşii care au participat la slujba nu a putut fi identificaţi, întrucât până la sosirea echipajului de Poliţie, aceştia au plecat de la faţa locului, iar călugării nu le cunoşteau identitatea”, transmite Poliţia, adăugând că se fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ulterior, poliţiştii au fost sesizaţi de Spitalul de Urgenţă Petroşani că acolo s-au prezentat două persoane care au declarat că au fost victime ale unor agresiuni. Cei doi au povestit că au fost bătuţi de către enoriaşii participanţi la slujbă, la mănăstire. În acest caz, se fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe.

De asemenea, Poliţia verifică şi dacă acolo slujba s-a ţinut cu respectarea restricţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mănăstire,
bătaie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici