VIDEO Scene filmate într-un spital din Roşiorii de Vede. Un fost primar a „fugit” după ce i s-a transmis că are Covid-19

Fostul primar al comunei Scrioaştea, Marian Şefu, a lovit uşa secţiei unde era internat, a urlat la personalul medical şi în cele din urmă a reuşit să plece din spital, după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19.

2589 afișări
Imaginea articolului VIDEO Scene filmate într-un spital din Roşiorii de Vede. Un fost primar a „fugit” după ce i s-a transmis că are Covid-19

VIDEO Scene filmate într-un spital din Roşiorii de Vede. Un fost primar a „fugit” după ce i s-a transmis că are Covid-19

Scene petrecute în Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede, şi difuzate de presa locala, acolo unde un fost primar al unei comune din Teleorman a primit vestea că trebuie să rămână internat pentru Covid-19.

Marian Şefu, fost primar al comunei Scrioaştea, despre care presa locală scrie „nume predestinat!”, nu a acceptat ordine de la personalul medical şi a refuzat internarea. 

După cum se vede şi în imagini, Şefu a urlat la personalul medical şi a dat cu pumnii şi cu picioarele în uşa secţiei unde era internat. Mai multe asistente au încercat să ţină uşa ca acesta să nu iasă, dar în cele din urmă, Marian Şefu ar fi reuşit să treacă de asistente şi a plecat din spital.

În drum, s-ar fi oprit la o farmacie şi „a făcut din nou tărăboi”, scrie cronicadeteleorman.ro, pentru că farmacista nu i-ar fi dat ce a cerut el. Potrivit unor surse, după ce a aruncat cu medicamentele prin farmacie, fostul primar s-a urcat într-un taxi şi a plecat acasă.

Întrebaţi dacă există un dosar penal deschis pe numele lui Marian Şefupentru zădărnicirea combaterii bolilor, oficialii Poliţiei Teleorman au declarat pentru MEDIAFAX că acesta nu a fugit din spital, ci a fost externat la cerere.

Potrivit legii carantinării, o persoană căreia i s-a dispus internarea, trebuie să rămână 48 de ore în spital, după care se poate adresa instanţei. Judecarea cererilor se face de urgenţă, în termen de cel mult 48 de ore. Instanţa poate amâna pronunţarea cu cel mult 24 de ore, iar redactarea hotărârii se face în aceeaşi zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici